Műfüves pálya épül Krasznán

📢Jó Hír‼️‼️‼️

🌸 A tavasz első napján az FK Kraszna futball klub a következő csodás hírrel 📰köszönt minden kedves tagot és szimpatizánst:

📌Az FK Csíkszereda műfüves pályát ⚽️ épít alközpontunk számára, az erről szóló megállapodást a mai nap folyamán írta alá 📃 az FK Csíkszereda székházában Szondy Zoltán, elnök és Kovács István, Kraszna polgármestere.

📌“Három évvel ezelőtt alakultunk meg. Nagyon vártuk már ezt a lehetőséget és szükségünk is van a létesítményre. Reméljük, hogy ezáltal még több ügyes focista gyereket sikerül bevonzanunk, akik utóbb majd a csíkszeredai akadémiára kerülhetnek.”.– fogalmazott Stanciu Rudolf az FK Kraszna elnöke.

📌A pálya 106 méter hosszú, 62 méter széles játéktere megfelel bármilyen hivatalos mérkőzés lejátszásához – számolt be a kontraktus aláírását követően Stanciu Rudolf, az FK Kraszna elnöke. Hozzátette, 240 fős lelátó is épül a pálya mellé, amely villanyvilágítással is el lesz látva. A pálya megépítéséhez szükséges területet a Kovács István vezette helyi önkormányzat biztosította. A beruházás a tervek szerint még ebben az évben elkészül és birtokba vehetik a sportolók.

📌Ezúton is köszönjük az FK Csíkszereda mindenkori támogatását, azt, hogy hittek bennünk és mindenben számíthattunk rájuk.😇

ro_RORomanian